Stuivenberg

100% Verkocht

1755 GOOIK

Types: Appartement (12)

Kwalitatieve nieuwbouwappartementen in Gooik

"Residentie Stuivenberg" is een kleinschalig project van 12 moderne appartementen. Er zijn 3 gebouwen met elk 4 appartementen. De residentie biedt u enkel 2-slaapkamer appartementen van 85m² tot 114m² aan. Elk appartement heeft een ruim privaat leefterras van 15m² tot 35m². Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin. Er werd enorm veel aandacht geschonken aan de meest recente technieken (onder andere grondboringen voor de warmtepompen (geothermie), vloerverwarming, vloerkoeling, zonnepanelen en een uitstekende geluidsisolatie). De site is zeer goed gelegen, vlak bij openbaar vervoer en centraal op de as Gooik-Lennik-Ternat-Herfelingen.

Wonen in een kleinschalige, moderne, centraal gelegen residentie in een groen kader.

Verkoop aan 6% btw (ipv 21%) mogelijk!

De werken aan Residentie Stuivenberg vatten nog dit jaar aan aan Gooik aan het kruispunt dat alom bekend is als ‘de Belle Triene’.

De kleinschalige residentie bestaat uit 3 kleine gebouwen van ieder 4 woongelegenheden.  Al de villa-appartementen hebben 2 slaapkamers met een oppervlakte tussen 85m² en 115m² en ruime leefterrassen tussen 15m² en 35m².De gebouwen geven uit op een groen woonerf

 

De hedendaagse architectuur, de ruime leefterrassen, de kleinschaligheid en de aandacht voor de meest recente technieken (onder andere grondboringen voor de warmtepompen (geothermie), vloerverwarming, vloerkoeling, zonnepanelen  en een uitstekende geluidsisolatie) maken van deze residentie een echte aanrader.

Er zijn voldoende staanplaatsen en bergingen in het gebouw aanwezig. Ieder appartement wordt op maat afgewerkt met de beste materialen.

De site is zeer goed gelegen , vlak bij openbaar vervoer en centraal op de as Gooik-Lennik en Ternat- Herfelingen.

Interesse? Meer info? Wees bij de allereersten!

Contacteer Multimmo Pajot op het telefoonnummer 02.897.70.00 of via de mail info@multimmo.be.

.

Foto 1 van 4
Geen documenten